Neem ook een eigen SchoolPraat app!

SchoolPraat is een slim systeem waarmee een school heel eenvoudig een eigen schoolapp kan maken. Met de SchoolPraat app kan uw school sneller en gerichter communiceren met ouders en leerlingen.

Met een eigen schoolapp kan uw school sneller en gerichter communiceren met ouders en leerlingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een pushbericht sturen naar de hele school, maar ook alleen naar een bepaalde groep. Daarnaast is een eigen schoolapp het perfecte visitekaartje voor uw school.

Sneller en gerichter communiceren met een schoolapp
 
Eenvoudig beheer en lage kosten met de Schoolpraat app

Voor uw school zelf zijn de grootste voordelen van SchoolPraat de tijdwinst en de lage kosten.

De SchoolPraat app is bijzonder eenvoudig te beheren. Alles is gericht op uw gemak. Zo hoeft u bijvoorbeeld foto's niet zelf lichter (kb's) te maken. Dat doet het zeer gebruikersvriendelijke CMS (Content Management Systeem) automatisch.

Standaard functies

 

Nieuwspagina met badge- en pushberichten

​Bij elk nieuwsbericht is plaats voor drie afbeeldingen, maar minder mag ook. De berichten kunnen per stuk kantelen tot het hele formaat van de telefoon. Bij een belangrijk nieuwsbericht kunt u direct een pushbericht sturen met de titel van het nieuwsbericht.

Extra opties

 

Gesprekkenplanner

Het instellen van de gesprekkenplanner kost u minder dan tien minuten! Ouders kunnen zich vervolgens in een paar tellen inschrijven via de schoolapp. Ze kiezen eenvoudigweg eerst de groep van hun kind en dan een tijd die nog vrij is. Na inschrijving ontvangen ze direct een bevestiging per e-mail. In die bevestigingsmail zit een annuleerknop. Een dag voor het gesprek volgt nog een e-mailbericht als herinnering. De planning kunt u als pdf mailen (of printen en uitdelen) aan medewerkers. Voor medewerkers is het daarnaast mogelijk om via een directe link live mee te kijken wie zich inschrijft.

Jan Meertensstraat 28

3065 PB Rotterdam​

T: 06 1052 6380
E: yep@yepmedia.nl

Sitemap

  • White LinkedIn Icon