top of page

Modules

Het SchoolPraat-

informatiescherm

Een schoolinformatiescherm, bijvoorbeeld in de hal van de school, of voor de ramen, kan veel toevoegen aan de directe oudercommunicatie. Op het scherm staan de eerstvolgende kalender-items, de laatste nieuws- berichten rouleren er of misschien staat er een oproep voor hulpouders. Het is ook leuk om de laatst geplaatste foto’s op een deel van het scherm te tonen.

Het schoolinformatiescherm is uiterst eenvoudig te beheren. Alle benodigde informatie zit immers al in het systeem. Ook hier geldt: bij SchoolPraat spreekt alles vanzelf. Een cursus is niet nodig!

Anker 1

Het e-mailsysteem van SchoolPraat met betaalmogelijkheid en nieuwsbrief

SchoolPraat is nu een compleet communicatiesysteem, inclusief e-mail. Bestaande e-maillijsten zijn eenvoudig te importeren. Het is ook mogelijk om ouders hun gegevens te laten invoeren in de database van SchoolPraat. Aan een e-mail kunt u een link toevoegen, zodat ouders via iDeal of creditcard kunnen betalen. Handig voor bijvoorbeeld de ouderbijdrage. Via het CMS kunt u ook bijhouden wie al heeft betaald. Met één druk op de knop verstuurt u een herinnering aan alle ouders die nog niet hebben betaald. Een automatische en responsive nieuwsbrief maakt het geheel af!

schoolapp
Anker 2
schoolpraat app

Het SchoolPraat-overblijfsysteem

met automatische iDeal-betaling

Vanuit de school app kunnen ouders hun kind opgeven voor overblijven. Op school hoeft er alleen maar even gecheckt te worden of een kind ook daadwerkelijk overblijft en aan het eind van een periode gaat er automatisch een iDeal betaalverzoek op de e-mail. 

Het overblijfsysteem werkt samen met het

e-mailsysteem en is ook los, zonder app-account,

te gebruiken.

Anker 3
bottom of page