De schoolapp voor scholen, door scholen

SchoolPraat is in zes jaar tijd enorm doorontwikkeld. Alle wensen van gebruikers zijn inmiddels in het systeem verwerkt. Dankzij contacten met honderden scholen is het dé app voor scholen, door scholen!

Waarom overstappen op SchoolPraat?

Het SchoolPraat-communicatiesysteem is het mooiste visitekaartje voor uw school. SchoolPraat wordt in samenspraak met scholen gemaakt door mensen uit de vormgeving en communicatie (YepMedia). Daardoor ziet het er aantrekkelijk uit, kan het alles wat u zou willen en wijst het gebruik zich vanzelf.

Compleet en gebruikersvriendelijk

SchoolPraat is de eenvoudigste manier om alle communicatie voor uw school te organiseren: app, website, e-mail, absentmelder, gesprekkenplanner, groepenblogs, iDeal-betalingen etc. etc. Het mooie is: het werkt allemaal als een zonnetje. Uitleg is niet nodig.

Wilt u bepaalde content van de basisschool app elders laten zien, op de website of bijvoorbeeld op het informatiescherm in de docentenkamer? Dan snapt u vanzelf dat u een vinkje moet zetten in het betreffende vakje.

Overstappen is verbazend eenvoudig

Er is een wereld van verschil tussen SchoolPraat en de ingewikkelde systemen van IT-bedrijven. Cursussen om deze logge systemen te doorgronden vormen zelfs vaak een onderdeel van het verdienmodel. Ziet u op tegen de rompslomp van een nieuw communicatiesysteem, dan werkt u nu waarschijnlijk met een onhandig systeem waarin al veel zweet geïnvesteerd is. Maar overstappen naar SchoolPraat is echt verbazend eenvoudig. Helemaal voor ouders. Ze hoeven geen omslachtig account of profiel aan te maken. Ze melden zich één keer aan met een wachtwoord en zijn vanaf dat moment via hun telefoon-ID gekoppeld aan de schoolcarrière van hun kind.

school app

De review van de maand!

Klik hier

Jan Meertensstraat 28

3065 PB Rotterdam​

T: 06 1052 6380
E: yep@yepmedia.nl

Sitemap

  • White LinkedIn Icon