top of page

De SchoolPraat-websitemodule

Het Content Management Systeem van de SchoolPraat app is ontzettend gebruikersvriendelijk en daardoor kostte het beheer van de SchoolPraat app altijd al weinig tijd. Maar als u naast de schoolapp ook kiest voor de websitemodule van SchoolPraat, dan bespaart u nog meer tijd. Het beheer van de website gaat namelijk helemaal gelijktijdig met dat van de SchoolPraat app!

Menukeuze

Bij het maken van het menu kunt u kiezen of een menu-onderdeel in de basisschool app én op de website moet komen of alleen op een van de twee. Als een school werkt met de SchoolPraat app, dan zullen bestaande ouders de website niet meer gebruiken. Maar een website is nodig om gevonden te worden door nieuwe ouders en het is fijn als die website met minimale inspanning up-to-date blijft.

Tailormade

Het is ook mogelijk om geheel tailormade een aan de schoolapp gekoppelde website te maken. Een schoolbestuur kan op deze manier de eigen huisstijl tot in detail behouden en eventueel specifieke functies in laten bouwen.

Templates

U kunt verschillende keuzes maken bij het inrichten van de website en kiezen uit diverse templates en variabelen binnen zo’n template. Ook kunnen er verzoeken worden gedaan voor nieuwe variabelen.

Complete communicatie

Met SchoolPraat-schoolcommunicatie heeft u een prachtig en compleet systeem voor uw school. Maar er is méér mogelijk. Een schoolbestuur kan ook kiezen voor een bestuurseigen CMS. In plaats van de huisstijl van SchoolPraat heeft het CMS dan de huisstijl van het bestuur. Ook het bestuur heeft dus zijn eigen school app.

bottom of page