top of page
school app

Neem ook een eigen School app met SchoolPraat!

SchoolPraat is een slim systeem waarmee een school heel eenvoudig een eigen school app kan maken. Met de school app van SchoolPraat kan uw school sneller en gerichter communiceren met ouders en leerlingen.

Sneller en gerichter communiceren met een school app
 

Met een eigen school app kan uw school sneller en gerichter communiceren met ouders en leerlingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een pushbericht sturen naar de hele school, maar ook alleen naar een bepaalde groep. Daarnaast is een eigen school app het perfecte visitekaartje voor uw school.

Eenvoudig beheer en lage kosten met de school app van SchoolPraat

Voor uw school zelf zijn de grootste voordelen van SchoolPraat de tijdwinst en de lage kosten.

De school app van SchoolPraat is bijzonder eenvoudig te beheren. Alles is gericht op uw gemak. Zo hoeft u bijvoorbeeld foto's niet zelf lichter (kb's) te maken. Dat doet het zeer gebruikersvriendelijke CMS (Content Management Systeem) automatisch.

Standaard functies

Anker 1

Nieuwspagina met badge- en pushberichten

​Bij elk nieuwsbericht is plaats voor drie afbeeldingen, maar minder mag ook. De berichten kunnen per stuk kantelen tot het hele formaat van de telefoon. Bij een belangrijk nieuwsbericht kunt u direct een pushbericht sturen met de titel van het nieuwsbericht.

Extra opties

Anker 2

Gesprekkenplanner

Het instellen van de gesprekkenplanner kost u minder dan tien minuten! Ouders kunnen zich vervolgens in een paar tellen inschrijven via de school app van SchoolPraat. Ze kiezen eenvoudigweg eerst de groep van hun kind en dan een tijd die nog vrij is. Na inschrijving ontvangen ze direct een bevestiging per e-mail. In die bevestigingsmail zit een annuleerknop. Een dag voor het gesprek volgt nog een e-mailbericht als herinnering. De planning kunt u als pdf mailen (of printen en uitdelen) aan medewerkers. Voor medewerkers is het daarnaast mogelijk om via een directe link live mee te kijken wie zich inschrijft.

bottom of page